oldie

halv 6 och jag har äntligen fått arslet ur vagnen och duschat. älska sånahär dagar, haha.
annars har jag sovit hela dagen och käkat allt som innehåller c-vitamin för att bli frisk o slippa va sjuk på den gyllene dagen, på tisdag alltsåååå.
emma kommer hem och typ 3,5 timme också. mest värt är det, för nu börjar det igen. bajs.

en vecka kvar till jag får bli atletisk igen. aaaaah. och sjukgymnasten var snäll, även om han skrattade åt mina leder, haha. hard work work nu iallafall, och idag började jag på gammalt. ska bli skönt o komma igång igen. va ju ett tag sen sist. och jag har börjat köpa julklappar, helt sick för att vara mig. ekonomiska kvinnan iår. great.   

skola imorgon till 11, skööönt. marmor och allt vad det nu blir. och på lördag blir det födelsedagskalas, bättre blir det inte! hoppas dessutom att emma har med sig ett par stövlar hem från göteborg, annars lägger jag ner hela verksamheten och köper når fult. puss.


 


och äntligen.

bara ett par dagar kvar tills årets bästa månad börjar. fylla år, lucia (lussevaka i mean), snö och jul. emma kommer hem längelänge och familjen är hel, vilket den är jättesällan nu. fuck göteborg och kom hem mer!
det ska bli kul o bli gammal förresten, börjar känna mig ung och ensam. nästa tisdag smällere brudaaaar.

och jag vill träna. nu och inte om två veckor. jag hatar det här knät som bråkar och har sig.

och fan vad jag inte orkar med jobbiga, äckliga människor jag inte kan sluta tänka på fastän jag försöker. ju mer jag försöker desto oftare ploppar du och ditt vattenkammade hår upp. kanske hade det varit bra om ni fortfarande hade dealat på erat håll och jag på mitt. kanske. (vad gjorde ni idag?).....




varför är det så svårt o skita i vilket?
och varför önskar jag att allt var som i april, fastän det egentligen va lika jobbigt?

 

RSS 2.0