lets kickkk it

det börjar suga lite imagen nu, när man tänker på studenten.. alla som kommer va så fina och så glada. idag har jag iallafall varnat lotta att jag kommer gråta floder på hennes axel. hon var redan förberedd, sa hon. får väl se hur det blir med den saken..
så jävla trött på folk bara, och ännu tröttare på att jag ens blir trött på dem. bajshuvven

och idag har jag ringt runt till så många viktiga människor att jag blev mörkrädd för mig själv. men jag löste iallafall saken och hoppas på det bästa :)

och idag har bara varit skola, sol, glass och joggingtur. så skönt och mina ben värker vill jag lova.
nu ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till min älskling som flyttar in i sin nya lägis idag. puss på'n.



MEN TACK

ja men jag gör ju ändå samma sak om och om igen, utan att tänka mig för. och efteråt blir det likadant. ÅNGESTTTTTT stavas det. fyfan :S:S

just nu går dagarna åt till att oroa sig, vara världens gladaste och sedan oroa sig lite igen. någonstans däremellan hinner jag hålla tummerna för att vädret ska älska alla på studenten. you see

nu ska jag gå o dö i min säng.
kan ju uppenbarligen inte va upp sååå eeeeh.


snor och plugg

egentligen ska man inte klaga, men om man inte skulle klaga så skulle det vara svårare och uppskatta när det går bra osv. så jag tänkte bara påpeka att jag håller på att snora ut min hjärna, förmodligen inte har ett hjärta som slår rätt eftersom jag har skitont i bröstet och att mina lungor förmodligen har kollapsat eftersom jag knappt kan andas. skittrist, som ni hör. att jag dessutom måste plugga röven av mig tills imorgon och inte vet HUR jag ska göra, så blir det ännu värre. jag skulle liksom behöva plugga bort lite röv, om ni förstår vad jag menar. ehe

just nu längtar jag ihjäl mig men är samtidigt så räääädd. jag vill bara att dagarna ska gå och att emma ska komma hem och att hanna ska komma hem (jag har inte träffat henne på 10 månader..) och att jag ska få ta studenten för det ska ju va skitkul har man hört.. men ändåååå, jag kommer ju kissa ner mig för att jag inte kommer få nåt jobb och behöva va arbetslös tills jag är 89 år och får jobb hos PRO. får man vara hur gammal som helst för å sälja jultidningar?..

tänkte göra mig, och förhoppningsvis er också, lite glada genom att lägga upp lite bilder från i lördags när det va 20årskalajs. håll till godo!

förstår om ni känner er attraherade...

THE END!

idag hade vi slututställning. var inte direkt seriöst, men helt okej för det. känns som om allt bara betas av och blir klart..klart...och klart! hur skönt som helst och man känner sig nääästan duktig för en gångs skull. nu är det bara och invänta domen som för min del faktiskt spelar stor roll. orkar inte komvux i say.

så efter skolan blev det att knata på stan och fara till marieberg med mami och handla nödvändigheter. undies + sidenband till studenten och lite mer viktiga grejer. man kan nästan ta på studenten nu. och idag provade jag allt; klänning, skor, studentmössa.. och jag började nästan grina! jag är alldeles för sensetive! nu är det bara o njuta av den sista tiden..

nu blir det promenad och buss till storstaden och babo. kiss kiss


förstår inte..

var börjar man?
kommer aldrig, aldrig förlåta er. klarar knappt av att höra er och än mindre se er.
men det heter väl att det som inte dödar, det härdar av en anledning.
jag hoppas det, även om jag skulle göra allt för att få tillbaka det ni har förstört.

kvällen började bra med grill och mys med joanna, josse och hanna.
annars jobbig kväll och jag vill bara få svar på varför människor gör som de gör?
och jag bara funderar på hur saker skulle kunna vara annorlunda om jag hade gjort på ett annat sätt eller varit på ett annat sätt. det är värst att aldrig få veta, men när jag tänker efter så är det värre att andra också kommer ihåg.

:/


????????????

samma visa varje dag, varje vecka. orkar snart inte längre och jag fattar inte varför jag bara inte lägger av? jag säger till alla som sitter likadant som jag att "sluta för du gör bara dig själv ledsen". men ändå så fortsätter jag. men det är väl inte så konstigt? jag skulle inte tycka att det var konstigt om jag var någon annan och kollade på mig.
och det är som ni säger; jag skulle kunna vara världens lyckligaste tjej 24 timmar om dygnet istället för 20 eller 18. men jag fortsätter att älta, älta och älta om igen. hur gör man för och sluta egentligen? jag vet vad man ska göra men inte hur man gör det.
jag antar att man aldrig blir frisk från sånthär. det kommer alltid att ligga kvar och även om det inte är rent ordagrant så visar det sig på andra sätt. som det här, exempelvis. vill bara att det ska bli bra, att jag ska sluta tänka såhär och hålla på såhär och blaha blaha..
allt skulle kunna vara så mycket lättare, som det faktiskt har varit. när man kände sig glad för vad man hade och vad man var, än var ledsen för vad man inte hade och vad man inte var. ärligt talat, jag orkar inte!

hur kan du va så bra, så lycklig och så allt?
vad har du haft för jävla tur
och vad har jag haft för otur?
om jag bara kunde få chansen att känna på litegrann
hur det känns och hur det är att bara vara nöjd
för det är det du är och jag inte är

monday

image44

igår va den mysigaste dagen på länge. jag kan säga att mitt hjärta bara slår hårdare och hårdare för den mannnen

jag skriver för det mesta bara blogginlägg när jag är förbannad eller sur, och varför skulle det här vara ett undantag? haha jag har nyss slösat (?) en och en halv timme av mitt liv på att klippa gräset. det är det värsta i hela världen, det är så illa att det till och med borde vara förbjudet för gräs att ens växa en halv milimeter i halvåret. när jag någongång skaffar mig ett hus med trädgård ska den för det första vara i såpass behändig storlek att man kan klippa den med såndär klippare utan motor som man bara drar fram och tillbaka och den ska framförallt inte innehålla några backar, gropar, träd, buskar, mossa och än mindre gullvivor.
så vad har hänt? jo:
1)jag har tappat luften två gånger för att gräsklipparn fastnar i mossa/grop/backe och jag har fått handtaget i magen. tack
2)jag har fått en död muskel i armen/axeln för att jag har fått dra igång den såmånga gånger. tack
och mitt i allt ser jag att det ligger en fet katt och solar sig på min grannes fönsterbräda och osynligt skrattar åt att jag sliter och svär. skithuve.

men ska jag se positivt på saken så har jag fått världens bästa motion och säkert också endorfiner för två dagar. min mami och papi kommer älska mig ännu en dag för att de slapp klippa gräset och det som inte dödar det härdar, it says.

och det enda jag i princip tänkte på när jag klippte gräset var sanningens ögonblick igår (haha,,) men iaf: stackars tjejen som hade världens äckligaste småbarnsfeta kille (eller föredetta kille numera, får vi hoppas..) självklart, jättesynd om henne för att hennes boyfriend varit otrogen, gärna skulle slänga på ett par silikonbröst och en massa annat, men det är ju mest synd om henne att hon har slösat 5 år av sitt liv på en solduschad, satsumasliknande IDIOT. länge leve detdär tvprogrammet, nu slippet hon slösa 5 år till eller kanske ett helt liv på honom.   

nu ska jag duscha bort min äckliga gräsklipparlukt, äta lite foodie och plugga matte. wish me luck pussss


RSS 2.0