ska vi?

nu har jag pluggat klart för idag och är nöjd tjej. nu slipper jag det till iallafall nästa vecka. då börjar helvetet (kärnveckorna) igen. bajs på det. dock bara 10 veckor kvar och sen är vi fria som fåglar. och rädda som fan. iallafall jag!

sjuk vecka, man har tappat fattningen helt om vilken dag det är. jag var 200% säker på att det var fredag idag, men sån tur hade jag ju intee. ack ack. idag va jag och mami och handlade massa roliga grejer och jag va tvungen att köpa tre par skor. jobbigt läge men dom va ju billiga? haha. så nu har jag köpt fem par nya skor på ynka två veckor. jag kommer att förgöra mig själv en dag.  efter att vi hade handlat blev dag hundhämtning på dagis. där blir man döv varje gång man går in för att alla skäller så högt. jag vet inte om dom blir glada över o se mig eller om dom hatar mig? haha det återstår o se.


och älsking, we're doing great! 9 månader idag och frågan är om man kan vara mer kär? nope.

glad påsk!

påskafton börjades med en långpromenad. nu behövs det 34 stycken till, känns det som.

mys idag iallafall, har varit massa söta påskkärringar/gubbar här. sen åkte vi till hovsta och familjen frantz. rätt kul med påsk, måste jag säga.

men nu vill jag ta stundenten och bli 32. trött på den här åldern haha.
puss

seriöst

klockan är prick 0900 och jag har redan varit vaken i minst en halvtimme. så här blir det alltid när man är ledig och får sova till fem om man vill. men icke. så då tänkte jag att jag skulle ta en långpromenad eftersom jag nu va vaken så tidigt. men så tittade jag ut;hur mycket snö och hur kallt som helst. det finns inga dåliga kläder bara dåligt väder, så det så. och här fick vi, för att vi sa : åh påsk är så mycket mysigare än jul, för alla så glada och det är såååå fint väder och vår och så är alla barn söta och går påskkärringar och föräldrarna är inte stressade. OKEJ:
1: på julafton får det inte va snö, men däremot hela påskveckan. = inte mysigt.
2: ingen kommer va glad. alla kommer få en svår påsk+snödepression.
3: det är inte fint väder, det är slaskig snö och iskallt typ.
4: ingen unge kommer kunna vara påskkärring. alla kommer frysa ihjäl.
5: föräldrarna kommer vara stressade för att.. nåt. skitsamma. det kommer bli en skitpåsk :(

det enda jag har gjort hittills på det här påsklovet är o sy. både mycket, rätt, fel, fint och fult. jag är iallafall ganska dum och tror att jag är mindre än vad jag är; allt är typ 10 cm för litet. jaja, det blir väl till och pressa lite. ha.
och igår var jag hos tandläkaren, och jag slapp han som luktar bajs. jag var så nöjd, men det visade sig att han bara va någon slags mellanhand som skulle skicka iväg mig till bajsmannen så fort han fick möjlighet. och det gjorde han; vi ses 22 april poopboy. (annars sa han att jag va duktig som hade fina tänder. tack äntligen)

idag kommer det ett barn hit. ska bli mysigt. och nu ska jag sluta deppa och ta mig en dusch. emma är ju dessutom hemma så bättre blir det ju inte.
pyssssss

jag har vår

image41

på söndagar brukar det inte hända ett skit, men idag har det hänt lite granna kanske iallafall.
mami hämtade mig o sen åkte vi och köpte massa påsksaker haha. högtidsgalna familjen, trot eller ej. så nu ser det riktigt påskigt ut. sen blev det promenad med henne och aisi, och sen gick jag ut själv. jag tror att jag ska kunna gå bort det onda i mina knän haha. vi får väl se, vi får väl se. men träningsvärken dödar mig idag, så blir det när man har låtit bli o träna på nåra dar.

charlotte perelli vann melodifestivalen och det kunde inte ha blivit mer rätt haha.
"alla som röstade på sanna nielsen röstade ju bara på henne för att de tycker synd om henne för att hon är en giant."

nu ska jag sy lite, duscha lite och dricka lite te. på tisdag kommer emma hem och då blir det myyys.


snopp i örat

och vart tog allt det galna,roliga,konstiga vägen? jag hatar fredagar som den här för jag saknar fredagar som dom där.

varför vet alla så mycket vad dom vill göra, ska göra och kan göra? jag har fan inte en aning. jävla ovärt. jag vill inte ens ha sommar. jag vill bara att det ska va mars och regningt och tråkigt hela tiden. alla kommer bara försvina, och framförallt du. vems arm ska jag nu sova på?

skit på allt.

fuckeeeer

jag hatar den här känslan. otillräcklig stavas den.


sjukt att dagarna går så fort. ser jag inte upp kommer jag snart sitta där pensionerad och klar. så nu är det dags och funderar på hur man ska spendera den här värdefulla tiden. funderar starkt på att sudda ut dig iallafall. man ba tacktack. dessutom hatar jag resultat som inte ens är några resultat eftersom de vägrar att visa sig. vad ska jag göra mer än det jag gör?

idag=skola promenad plugga
imorgon=träna skola plugga
mysigt jag har det.

 

weekend week 10

har det redan gått 10 veckor på det här året? jag fattarnte. det är ju sjukt. vad jag har gjort i 10 veckor, det är ett dilemma.

tidig uppstigning typ kl 8 idag. promenad och sen träning på kära nautilus, och folk hade tydligen glömt allt vad tandhygien heter, för det låg en tjock dimma av morgonandedräkt över hela gymmet. måste jag säga att jag ville spy? haha.

måbättre-mässan var idag också, det va kul tror jag, förutom massa jobba resultat och värden och jag vet inte allt vad det heter. men nu ska jag köra stenhårt. sen ska jag bli ung igen.  
så nu sitter jag här och äter 70% choklad och jordgubbar och får i mig 1023013 olika antioxidanter.tack tack.
hahah

nu ska jag iallafall åka till emilie och kolla melodididi och bara mysa. puss på christoffer och lite på er andra.
hej. 


FINALLY

dagen bara rann iväg.
skola,stan,träna + hem o sy.
men nu är jag nästan klar!

jag har sytt för mitt liv idag, skulle man kunna tro. från att ha gnällt över att det var snett, att det va fult, att jag hatade tyget, att jag skulle slänga allt, att jag skulle börja på nått nytt så satt jag där med en färdig klänning i handen tillslut. dessutom en klänning som jag tyckte va helt okej och blev helt glädjeyrig av när jag fick på mig den. känn på den ni, riktigt lyckligt slut. nu är det bara fotona kvar, nu siktar vi. 

idag har jag investerat i mina tänder. jag har köpt massa tandprylar på apoteket. så nu ska jag få beröm nästa gång jag går till tandläkarn tänkte jag haha. nej inte därför. men snål som jag är tänkte jag skippa att betala 12 miljoner för att laga ett hål när jag är 45. iallafall försöka.

och så är jag 3 par solisar rikare också. jag kan inte hejda mig. :(
men nu ska jag duscha och bli en ren tjey sen bär det av till baby.
herrå herrå
 

swinging suuuun

och skönaste dagen.
jag blir helt till mig av allt solsken. så idag har jag tagit långa promenaden och hittat blåsippor och känt mig som 7 år på nytt. det är det som är så härligt med våren.
och snart blir det påsk vilket är den härligaste högtiden, på något vis nästan mysigare än jul. det är inte samma stress och alla kan bara ta det piano och sola sig lite i vårsolen. i like i like.

     

jävla doktor idag igen. jag börjar känna igen er nu haha. men ni är ganska snälla mot mig iallafall och det är alltid söta barn i väntrummet samtidigt som mig. såna som ska visa alla leksaker och säga "titta!" och "ä de?"
bara för att det va mina första ord. och "emma".

14 dagar tills du äntligen kommer hem. saknar dig såå min systeryster.

idag ramlade brevet från skövde tingsrätt ner i brevlåddan. TACK. 
nu sitter du där ditt skithuvve.
"han är säkert fet också. kanske köpte han mat för alla pengarna?" HAHA. 
puss

och tack vare dig tror jag på både ödet och slumpen.
inget gör mig så lycklig som du.

RSS 2.0