fjant

i helgen hade pappa och hans jaktkompisar besök av mindre glada människor i sin stuga. såna som stolt kallar sig för "djurrättsaktivister". de hade slagit sönder alla fönster och massa annat och kastat in en stor skylt som det stod "jävla idioter! mördare!" på. okej. jag hatar kött och jag gillar inte hur man behandlar djur för att man ska få en schysst fläskfilé eller ett par goda köttbullar. men hallå. den där haren eller älgne har varit lyckliga i alla sina dagar och helt plötsligt så dog den bara på ett kick. börja bry er där det gör skillnad istället. hjälp till i kampen mot pälsindustrin, den hemska köttindustrin eller försök er på att ge barnen i gaza ett vettigt liv. det är såna här människor som släpper ut minkar och tror att de ska klara sig i det fria, såna som tänder eld på kaninfarmer så att 24084068 kaniner brinner upp och såna som helt enkelt bara vill förstöra för att få fram sin åsikt. jag saknar människor som gör saker med hjärtat och inte med en uppumpad hjärna som bara skriker efter uppmärksamhet och i vissa fall publicitet.. kanske kan ni göra som stella mccartney eller sophie monk? snälla idioter, tänk till iallafall!

 


tokkär



because my heart can't make a single beat without you.

ärligt talat.

måndagsexemplar

idag känner jag mig som ett måndagsexemplar. ser förjävlig ut i håret, förkyld som bara tusan och dessutom vill jag träna men det går ju inte för då kanske jag går o dör på kuppen. men det kommer bättre tider får vi hoppas. gick dessutom hem från jobbet igår när jag inte kunde sitta i kassan mer än 4 minuter utan att nysa och att snoret rann ut ur min stackars lilla näsa. mysigt va? hoho

igår kom christoffer hem från sälen och det va plus i kanten. guldstjärna.
vi mös och tittade på wildkids. haha det är bäst. blir det vårt nya program kanske?

kanske kan jag gå till jobbet imorgon? ingen feber och jag vill bara ut o röra på mig. bajssss.
lite bilder tänkte jag slänga upp från i lördags när hanna fyllde 20 men nu kom jag på att jag inte orkar. det är sjukt vad gamla vi har blivit förövrigt :)
nu ska jag umgås med mamma och aisi (som har blivit valp på nytt ? haha) och kolla på tv.

PYSSS
 

 

sjuk? eller?

är jag sjuk eller inte? fattar faktiskt ingenting. har hållt på såhär sen i november och snorat fram och tillbaka men aldrig frå det bryta ut. vill blir frisk faktiskt. snart tack,

lön imorgon. mysiga pengar.

grattis på babe.

   

redan onsdag?

dagens var:
vakna och inse att jag inte mådde bra
gå till sandra och spela lite wii
fixa lite grejer
långpromenad med pappa
spela tp
och nu ska jag sova

tiden går så fort förresten. redan onsdag? fattar inte.

imorgon fyller mitt hjärta 21 år. synd att jag inte får träffa dig bara..

längtar till helgen av en hel del anledningar :) lön på ffredag bland annat :D

....

det tar sån tid att glömma och när man väl har gjort det så ska det bråkas igen.
klumpen i magen bara växer och jag mår faktiskt illa av att tänka på det. olusten sprider sig i hela kroppen.
hur kan man vara så dum? så lätt?
finns ingen jag hatar så mycket som dig.
du är verkligen inte värd någonting i mina ögon.


 

extraordinär söndag

idag är det en skitsöndag. en såndär som det faktiskt var ganska länge sen det var. minns knappt. oftast var det när man fortfarande gick i skolan och hade lite småpanik för att det var måndag och att man var TVUNGEN att hitta på nåt roligt för sen var det ju en hel vecka kvar tills man var ledig nästa gång. idag är det så. och det finns inte ett skit o göra. alla ska bowla med en massa människor som jag inte vill bowla med och dessutom vill jag inte bowla för det känns inte roligt.

tänkte att jag kunde gå på bio. men nej just det. alla skulle ju bowla och dom som inte ska bowla har inte råd/vill va hemma/ ska göra något annat/jobbar/bor i göteborg, det vill säga 30 MIL härifrån. bajs också. man kanske skulle hänga sig i taknocken?

loggar in på msn för att där borde det ju finnas nån mysig person som vill spendera sin kväll med mig. men nej. bara dom som ska bowla. hittar inte en enda annan intressant människa. känner bara att en sälenvistelse kanske inte hade varit så tokigt.. då hade jag ju iallafall fått krypa ihop i min mans armar när det blir så här jävligt. men nejdå, jag stannade hemma istället. det var ju ett bra beslut.

har ju alltid min mor och far, men mamma har en axelinflamation och vill bara sova. pappa vill inte gå på bio med mig och vill nog mest sätta upp sin nya parabol på taket. alltså herregud. ska åka o hälsa på farmor och farfar o sen ska jag ha fruktstund med hyrd film från ica nära vintrosa. isn't that glaaaaamorus?

workie workie

idag var jag ledig. skönt minsann. snart ska jag träna. eller jag hade egentligen kunnat träna nu, men jag missade bussäcklet. måste va ett skämt..

nåväl, idag har jag och sandra gått på långpromenad och sen ätit foodie. det va en mysig dag. imorgon börjar jag inte förränn 4. fy tusan.

jaja.

jag är så sugen..

..på att åka bort alltså. är uttråkad på örebro och skulle inte säga nej till en dag, en vecka eller en månad i någon annan stad eller kanske i ett annat land? annan världsdel kanske? kan tänka mig nåt i den här stilen kanske:

 

fast samtidigt vore det kul med lite storstad kanske? som nåt sånt här:

new york vore inte jättefel..

eller kanske paris? nice? rom? eller skottland? island? eller kanske överallt? råna en bank och åka iväg i 4 år typ och sen va helt pank och börja jobba när man kommer hem. shit va kul. ska sova på saken tror jag.

imorgon tror jag förövrigt att jag är ledig. ska bli skönt. men innan dess ska jag sova skönt en hel natt.

oj sol?

vart ganska förvånad när jag vaknade imorse och såg att det var sol + att jag är ledig. känslan är helt okej om jag får säga så. började med att ta en långpromenad med mamma och aisi som förövrigt är galen. hur kan man vara 9 år i hundår och typ 63 i människoår och fortfarande bete sig som en valp? det är ett dilemma faktiskt. sen gick vi hem och gjorde tomatsoppa. rätt gott.

jag får stanna på maxi. kul grej och nu är det dags att slappna av. men ändå kommer prestationsångesten? skulle ju sluta med sånt skit? fuck och fuck. tänkte ta körkort nu iallafall om jag får lust. jag vill ju cykla?

ikväll ska vi ut och ha lite kvalitetstid, jag och tjejorna. de som kan och vill förstås. ska bli mysigt, känns som om de är 36778 tusen mil bort annars.

nåväl. dags för dusch. 

men lägg av

så jävla trött på det här nu.
imorgon är det dags att pallra sig iväg till gymmet. punkt slut.
fyfan en gång i tiden var jag nästan fit. nu är jag mest bara.. överallt.

skit också att man fick dåliga gener och allt.

today i make love to life



det blev promenad trots tvivlet haha. var dock jäkligt kallt med bara converse och några centimeters snö i typ en timmes gång. men det va bara att stå ut. hade ju pappa och aisi som celebert sällskap. 
nu ska jag snart ge mig av till babe, men först måste jag packa lite och fixa o dona. är så sjukt sugen på att klicka hem lite roliga grejer men jag ska hålla fingrarna i styr. måste sluta upp med att gå in på alla roliga sidor.
typ accessora
bluebox
topshop
nelly
eleven
det är alldeles för roligt med såna saker alltså..

nåväl.

kanske då

det blev ingen sol, det blev snö istället. och min långpromenad liksom lyser med sin fråvaro. dessutom är mina skor hos christ-offer så det blir nog inget med det senare heller. dags att hoppa in i duschen kanske? och sen fresha till sig lite? en liten del av min släkt kommer idag, och dessutom är jag ledig.

sugen på sommar, faktiskt.. 

sleeeeep

ska äntligen få sova imorgon bitti. det har varit lite för många uppstigningar vid 04.45 den här veckan tycker. vill sova ut nu och bli lite trevlig igen. lovely.
tänkte fundera lite på nyårslöften också. självklart är det som vanligt att komma i bättre form, eller iallafall i samma form som för ett år sen haha.
sen vill jag vara mer planerad med min kamera och allt. har så sjukt mycket bra idéer som aldrig blir av eftersom jag inte orkar typ. måste ta tag alltså.
men nu : lägga huvude
på kudden o dö lite..

och hoppas på sol imorgon..

all mine

2008 var nog mitt år.

    
   







oj. mitt år var bra många mer älskade bilder än så här, men hålltillgodo vetja. mitt nyårslöfte får väl bli att spendera mer tild med min älskling the camera. har så sjukt mycket bra ideer just nu iallafall.

RSS 2.0