plutt


haha en gipsad räv. och ja , jag börjar typ grina av sånt här. blödig som få.
dags o jobba. hoppas ni får en mysig dag. 

christmas in pics!

julen måste visas i bilder tycker jag.

hann precis hem till kalle anka. jag och mamma jobbade och kom hem vid kvart i tre. pappa och emma hade fixat allt och dessutom hunnit vara hos farmor och farfar och fira jul med släkten. klippor är vad dom är.
puss! mamma hatar förövrigt min kamera och suckar så fort den kommer fram.
aisi, eller mattjuven, har bänkat sig vid julbordet och väntar på att få hugga in på sin favoriträtt; MAT!!
enligt mig den här världshistoriens absolut bästa syster.
pusskalas
mitt och emmas godispyssel
aisi som är som ett otåligt barn fick börja öppna julklappar ganska snart eftersom hon höll på och riva hela julgranen och julklapparna under den.


julen sprang iväg

julen sprang iväg som vanligt. men den var mysig och definitivt värd att minnas av 2008. som så mycket annat.

och vad jag hatar den här känslan som helt plötsligt, utan förvarning och någon som helst egentlig anledning, börjar gnaga och ha sig. ibland vill jag bara koppla bort huvudet från kroppen eller nåt.. är dålig på det!
det är som en liten jävel som sitter o stör i magen och bara skriker "TÄNK PÅ JOBBIGA SAKER! GÖR DET!" knepigt att man får en konstig känsla i maggropen/bröstet när det egentligen är hjärnan som har ett stort problem.. är det något jag är bra på så är det att stressa upp mig själv för skitsaker.
 
gott nytt år iallafall! :) 

lucka 18



jag älskar verkligen jul och allt pyssel och fix innan. det är nog det absolut bästa, alltså att hålla på och knåpa innan doppare-dan. MEN: hur kul är det att både emma och pappa är lediga (alltså LEDIGA, kan ligga på soffan och käka praliner hela dagarna) ända tills den 7e januari? och christoffer är ledig i typ 10 dagar? själv är jag ledig i 2 dagar under jul och nyår. fittliv säger jag alltså.
nu är det inte roligt att jobba längre hellre. nu är det bara kallt. saknar kassan helt sinnessjukt mycket. trodde aldrig att jag skulle göra det. kom dessutom på att jag i fortsättningen inte tänker ta att stressiga uppspeedade duracellkaniner är otrevliga. lär dig att va trevlig eller skaffa dig en frisyr. nu känns det lite bättre.

borde vara trött nu eftersom jag gick upp 04.45 imorse. men på något vis känner jag mig kalaspigg. har nyss gjort ansiktsmask och tagit bort mitt gamla nagellack. så nu ska det på nytt som får torka under hell's kitchen.

imorgon är det fredag och jag ska få träffa min darling hela kvällen. snacka om att jag ska kidnappa honom.

lucka 20. helt sjukt.


tiden springer ifrån mig. fattar noll.

imorgon blev jag ledig på något vänster. är jäkligt tacksam kan jag säga. ska bara gotta mig i ledighet hela långa dagen.
och julmysa tills jag spyr. förövrigt så pyntade jag gran idag. lite mysigt sådär

blev klar med de flesta julklapparna idag :) de som har varit svårast iallafall. sen impulsköpte jag en klänning som jag tänker lämna tillbaka imorgon. köper liksom bara svarta grejer. det får va nog. tänker köpa hårfärg istället. modell nästan svart, haha.

god jul iallafall. nu ska jag dö i soffan eftersom jag har varit vaken sen 04.45. KISS.


merry merry

redan den 16:e december. snart är det påsk och sen midsommar. fattar inte hur fort tiden kan gå egentligen.
MEN ; god jul på er iallafall

imorse vaknade jag och trodde at jag hade blvit förlamad eller nåt. hade så ont i kroppen att jag inte kunde röra mig en milimeter. det va längesen jag hade sån träningsvärk. magen är värst, helt sinnessjukt. men jag kom upp tillslut och sen åkte jag och simmade och solade. så sjukt skönt, det ska bli mitt nya förmiddagsnöje :)

nu är det snart dags o segla iväg till jobbet. igår gjorde jag förövrigt slut med järnia genom att lämna tillbaka min larmbricka och få dom sista papprena. det va rätt skönt, på något vis, även om dom räddade min sommar 100 gånger om så kommer jag inte att sakna dom. ha!

tänker inte grina men jag måste bara klaga: kommer inte va ledig förrän .. JULDAGEN. helt schizofrent faktiskt. vet inte om jag kommer vara en zombie eller en mumie på julafton. får väl se..

nåja. hårtupering på g. sen måste jag köpa en ny sminkväska innan jag cyklar iväg. jag. får. inte. plats. i min.

lucka 10



ångesten för nästa vecka och den därefter kryper sig på fastän jag borde låtsas vara stålmannen och bara slänga frysta klyftpotatisar kring mig som om jag vore kung fu panda eller vad ni vill. men det går inte. måste öva lite.
sen blir det lite småångest för att telefonen ringer, vilket jag missar och sedan skiter i att ringa upp. jag orkar inte säga nej så därför skiter jag i det och säger ingenting.

sitter o kikar på nobelmiddagen. riktigt fint och snart ska jag ha nobelmiddag med min egen nobelservis :)

lussebullebak på G. sjukt mysigt. imorgon invigs dessutom julen med peter göbacks julkonsert på conventum. låter inte så dumt..

trött helt enkelt

jag vet att jag är lite bakfull och dessutom har varit det hela dagen. därför har det varit jobbigare att jobba idag än andra dagar. men den senaste veckan har jag bara kännt mig så sjukt trött. inte trött som när man har sovit för dåligt och inte trött som när imunförsvaret tryter. jag känner mig bara helt urlakad. det kan inte alltid vara roligt att gå till jobbet, och det vet jag. men det känns som om jag har lovat för mycket, sagt för mycket och jag tror helt enkelt att jag vill för mycket utan att tänka efter först på om jag kommer orka och på om tiden kommer räcka till. att tid är värdefullare än pengar och att pengar inte är allt är förmodligen något man kommer fram till så småningom. men varför måste man lära sig? varför kan man inte kunna på en gång?

att jobba är naturligt och ett måste tycker jag. jag mår skitdåligt och jag bara sitter hemma. verkligen s k i tdåligt. men det måste finnas en balans, och framförallt så måste man fatta att det MÅSTE få finnas en balans. bara för att man vill jobba och gärna ställer upp när det behövs folk betyder inte det att man är beredd att viga 46677 % av sitt dygn till jobbet och det betyder inte heller att man är outtröttlig och stark som en superhjälte. efter 6 - 10 arbetsdagar i rad är det naturligt att behöva vila.

jag är så tacksam över mitt jobb. det är en trevlig arbetsplats med ännu trevligare människor där man egentligen alltid känner sig välkommen, uppskattad och omtyckt. men jag har svårt att tro att jag orkar jobba såhär hur länge som helst. jag vill ha ett schema att följa. jag vill kunna planera saker med min pojkvän, min familj och mina vänner utan att behöva tänka på att man kanske "måste" jobba. jag vill kunna tacka nej till ett arbetspass utan att få dåliga vibbar tillbaka på grund av att jag "faktiskt är extrapersonal och SKA kunna hoppa in när det krisar!!!". det är inte det att jag är lat, absolut inte. men just nu känns det inte bra...

lucka 2

okej, prio 1 : vad är det för jävla julkalender någon kom på att man skulle ha iår?
minns ni sunes jul, julpussar o stjärnsmällar, myseriet på greveholm och håll huvudet kallt? de senaste åren, med förra året som undantag, har det väl mest varit skit? dåliga skådespelare och ingen julkänsla. de borde börja med repriser istället!

nu är det iallafall december och jag håller på att ramla av stolen av allt adventsmys och glöggdrickande. på torsdag är det födelsedag och helgen kommer nog bli riktigt festlig..

måste köpa nytt gymkort!
njoy eller nautilus?
nautilus eller friskis?
bajs eller kiss?

nu ska jag spänna mina muskler lite innan jag ska duscha och krypa ner med en bok i sängen.
kan inte sluta älska december

imorgon ska jag jobba 4 timmar extra också. tackar så mycket för det televerket.

ps love you ck :)

RSS 2.0