all i want for christmaaas ..

is christoffer keränen i celofan

men just nu vill jag bara att john blund kommer o hämtar mig snart.
uppstigning vid kvart i 5 imorgon och en pass på 12,5 timme väntar sen. fan va härligt!

nu ska jag äta violglass och tända ljus. bajs

christmasklapps

julklappsköpen har börjat. löves it.
det enda jag kan avslöja är att jag ska få ett körkortspaket av mig själv. blir den dyraste julklappen men verkligen värt det.
antar jag.

va o simmade idag. va så varmt o skönt i vattnet att jag höll på o somna. bastun efter va grädden på moset. sköööönt
sen kom julia o käkade mat o drack glögg. fint

längtar efter anna skipper som börjar klockan 8. haha.
sitter dessutom o gråter lite för att nicole richie är så snygg att man kräks
jag vill också va en glitterkvinna



snart är det deceeeember

snuskdag



idag var en snuskdag. det va en riktigt vedervärdig dag i hela fyra timmar. jag orkar inte ens tänka på det en gång till så ni får fantisera själva istället för att jag ska berätta. imorgon är jag ledig och får ladda batterierna iallafall. ska simma och lämna nycklar på the old place tänkte jag väl. får se om jag orkar mig ut dit ens. men marieberg vore ju mysigt..

även om jag kommer komma ihåg den här dagen som riktigt fittiiiiggg så har det hänt en hel del bra grejer också måste jag erkänna.. betalade tillbaka de pengarna jag hade lånat av mig själv bland annat. haha. hatar till och med o låna av mig själv. har dessutom funderat på julklappar och kommit på massa bra o ge bort. julpyssellistan börjar bli lång och jag är så sugen på att sätta igång. 

köpte de finaste ljusen det här årtiondet idag. ska elda dom lite nu tänkte jag. aisi, pappa och christoffer ligger o sover i vardagsrummet som tre stendöda ting. omöjliga att väcka..

SLUT

helt slut med stora bokstäver och gärna utropstecken och understruket!
hade min andra "plockdag" idag. det som är skönt är att tiden går så fort, men enligt min mening är det inte värt det.
superont i fötterna, ryggen och händerna efter alla typ 18 kilos hundmatssäckar, rengöringsmedel, kattmatsburkar och blöjor jag har plockat med idag. det är okej ibland, men jag skulle bli så jävla less om jag skulle göra det varje dag.
jag vill träffa och prata med folk, inte konserver.

blir dessutom förvånad när jag fick höra inställningen till hurvida man tackar ja eller nej till jobb eller inte. att vilja och vara positiv till att jobba är inte lika med att vilja lägga ner 10 timmar om dygnet, varje dag, varje vecka och dessutom skita i alla andra prioriteringar när det dyker upp jobb. bara för att man inte kan jobba en eller två gånger så betyder inte det att man inte vill eller att man är lat och otacksam. folk är så trångsynta!!

imorgon är det mitt första pass på mejeri tror jag. på torsdag tänker jag vara ledig för första gången på 10 dagar. det tycker jag att jag är värd. ladda batterierna måste man ibland..

nu : halv åtta hos mig och glöööggg  

 

lycklig tjäj

nånstans känns det bara rätt bra. snö, adventspynt, lön, jobb på schemat och mys.

07.30 - 17.00 idag och 06.00 - 16.00 imorgon.

sen lite shopping kanske? skulle sitta rätt fint.

bajs bella

jag har alltid tyckt att "blondinbella" har varit rätt frän. när hon va 17 skrev hon blogg som om hon var 46, typ "ikväll ska vi äta mörk, bitter choklad, diskutera polittik och dricka vin. men MAX ett glas. MAX". när hon fyllde 18 blev hon typ 79. tyckte hon va lite frän, som jag sa. men igår va hon med på Ekdahl-tjofräset på tv4 och jag se : shit jag måste höra henne prata! det har jag aldrig gjort. och jag förväntade mig lugna och ordentliga och korrekta och nästan äckligt BRA meningar. men alltså? skulle den här damen på något vis vara vältalig? NOOOOPE SNOOOOP!  det va det pipigaste, jobbigaste och mest pinsamma ögonblicket i går. fel fel fel! och alltså? bara för att man har en pappa som är advokat och en pojkvän som tror sig vara david hasselhof så betyder ju inte det att man är normal och super. men det trodde ju jag..


stort problem. nu ska jag tvätta fejjjset sen sova.




fattig tjäj

min farfar och christoffers morfar spelade i samma fotbollslag när dom var unga. hur liten är världen egentligen?
de var med på bild i "bilder från förr" i nerikes allehanda idag. så nu sitter de där och ler, unga och sportiga, på kylskåpet.
dör av kärlek lite granna faktiskt.

annars är det lugnt.
förutom att jag är fattig. i pengar alltså.
rätt rik i kärlek dock, det visade den här tisdags-morgonen.

nu ska jag tvätta av mig ansiktet. sen sova. sleep is good just nu.

vill. ha. nya. kläder.
kom på att jag har et snygg rosa halsduk att använda, den får duga en stund.

nog!

vaknade imorse och kände bara att : nu får det vara nog!!!
nog med pluffs och häng o släng. det är såna här tillfällen jag alltid väntar på för det är då det går som jag vill!!

har förövrigt hittat jordens snyggaste gummistövlar. jag älskar gummistövlar därför att det är otippat och praktiskt. precis som jag haha :)

snygga barn.

ännu snyggare barn haha! dom där skulle vara klockrena.

nervkläm

måste ha 56 nerver i kläm i ryggen eller nåt. lite ont gör det om jag ska erkänna.

igår skulle jag och älsk kolla på narnia - prins caspian. orkade typ halva och sen va jag tvungen o försöka sova. men det gick inte förrän efter en timme när chrillepille kom o la sig och läste nån tidning bredvid mig. då somnade jag som ett litet lamm. är som ett barn som man måste natta. ska kanske se klart narnia någon gång. är den ens bra? fick inte ens någon uppfattning?

imorgon är jag ledig och tänkte ladda batterierna inför den jäkla veckan som är på g. ska bli kul o se hur trött jag är nästa lördagkväll. förmodligen har jag avlidit lagom till onsdagen :)

liselotte watkins är duttig:

 




JAG SPYR x 305+407+507+570

fattar inte hur fan pedofili kan vara straffbart med inte tidelag?kan inte se skillnaden? det är helt SJUKT och jag mår så illa att nästan har spytt i två dagar när jag har råkat läsa expressen på jobbet. jag spyr snart ärligt talat utan att överdriva. och grinat lite har jag redan gjort. om inte annat på de cpskadade människor som KAN ta ett beslut men inte gör det. FY!

dessutom har jag färgat håret. orkade inte se "lagom religiös" ut i mitt "lagom bruna hår" längre. tråkigaste färgen i mitt liv iallafall. vem fan vill ha den färgen?? back to black snart säger jag bara. tjuvstyartade lite med mörktmörkt brunt.
jag va fan snyggast i svart. 

jag vill ha min lön nu så jag kan gå till en massör och fixa min felaktiga rygg. kiss på den faktiskt..

CHRISTOFFER KOM OCH KRAMA MIG :(


korv

halli hallå. har nyss pladdrat i telefon med pam och käkat lite frukost. satt rätt bra.
är lite trött tror jag. typ sliten.  för mig som är en ovan arbetare blir det lite jobbigt med 6:e arbetsdagen på rad. MEN; tänker inte klaga. är så jäkla lycklig, nöjd och glad att det äntligen klirrar lite i både kassan och tiden.
ska bota med lite shopping idag, pirrar redan lite i magen när jag tänker på o göra av med pengar haha..

längtar till decembeeeer. men är på god väg!

nu ska jag våldgästa min karl som är tröttare än någon annan. kisselikiss.

trött kvinna

vaknade imorse med världens huvudvärk, värk i ryggen, axlarna och magen. tio minuter senare ringer dom och vill att jag ska jobba 15-20. självklart, säger jag. så nu har jag sovit till halv 12 och inte är det bättre. men det går väl över innan jag gifter mig?

annars är det ok.

drömmer sjuka drömmar på nätterna förresten. måste vara en jäkla hjärnaktivitet inne i mitt huvud med tanke på hur sjukt och konstigt det blir? att det ens är möjligt haha.

jag vill ha en sån! haha så söta

KRÄK

jag spyr snart tror jag. trött och mätt, ser man på. tänkte slinka ner i sängen. snart. är så trött att jag inte ens orkar det? haha

skit

josef fritzl kommer o tar dig.



1 = arbogamorden. Sen kom Engla-mordet. Efter det har det hunnit bli en mängd äckliga fall under 2008. Josef Fritzl avslöjades efter att ha hållit en stor del av sin "familj" inlåst i sin källare. han hade dessutom utnyttjat sin dotter sexuellt och hon hade fött flera av hans både barn och barnbarn. Det kommer fram att en man hållt sin sambo inlåst i flera år; i en campingstuga? och det är inte klart än: en pensionär utan uppsikt på ett äldreboende kvävs efter att löständerna fasnat i svalget. en annan växer fast på en madrass på ett sjukhem i norge. om någon har missat Caroline Stenvall-mordet, kan jag ju påminna om det också. och trebarnspappan som i veckan blev torterad med elchocker pågrund av en ynka summa pengar? och jag vet inte hur ni är, men jag reagerar knappt längre? rycker bara på axlarna och kollar nästa nyhet. usch

sandra och jag var på medelgympa. trött tjäj nu.
du är vad du äter var bra, men vad sega dom var.
nu är det dusch och sen övningsköra o hämta mami :D

obama banana

  

obama blev väl inte helt otippat usas president för den här gången? blir nog bra med en demokrat där ett tag..

idag har jag gjort ingenting och det har varit rätt skönt. pysslat med och varit ute med aisi och gått. har varit sjukt dimmigt härikring hela dagen verkar det som. och dessutom är det så mörkt! känns konstigt att det går så fort och att det snart är december. det är verkligen världens underbaraste månad. första advent, min födelsedag, andra advent, lucia, julmusik tredje advent, farmors födelsedag (alla träffas på den sidan släkten), fjärde advent, julafton, juldagen, annandagen (bikbok-rean here i come hoho) och mellandagarna och sen nyår! älskar december.. mmh :) iår blir dessutom massa party, förhoppningsvis en massa jobb, magnus betnér hoppas jag och så peter jöbacks julkonsert. det pirrar ända ut i tårna när jag tänker på hur underbar min decembermånad kommer bli!!! massa kärlek också.. min underbara christoffer keränen.

nu = tv och wok.
imorgon = jobb :D

mossan

kate moss säger mig inte så mycket egentligen, förutom att hon blir galet snygg på bild.
bilderna för den aktuella topshopkollektionen är helt otroliga. titta bara


 : 

nu är det dags för mig att hoppa in i duschen innan min fina man kommer och hämtar mig.
inatt är det dessutom valvaka för USA. vad kommer o hända? själv tror jag på obama.. men man vet ju aldrig.

mja

ja hej.

idag är det måndag och jag vill jobba. typiskt. i helgen var emma hemma och det var som vanligt plus i kanten. fredag var jobb, lördag var jobb och söndag var släktmiddag, jobb och sen myspys med min fästman. efterlämgtat sådant, måste jag säga. har typ inte träffat honm sedan inlandsisen började smälta.

nu ska jag snart åka till farmor och farfar. det ska bli mysigt.
men först ringa lite,.
kisselikiss

RSS 2.0