varför anstränga sig??

hur jävla svårt ska det vara och få ett jävla jobb?
"justja, jag lämnade en stock här utanför. om du väntar två sekunder så ska jag hämta den, och sen ska du få den i röven"
det höjde ju iallafall humöret ett snäpp. snutt

den här dagen har väl varit ungefär lika dålig som den är pissgrå.
jag har inte gjort något nödvändigt överhuvudtaget. och det va inte skönt, så som det brukar
och som grädden på moset har jag noll koll på mig själv.
jag vet inte hur jag vill se ut, vad jag vill göra, vad jag vill äta, vad jag vill lukta eller vad jag vill säga. NADA
börjar bli lite scared, med tanke på att jag hade sådana ambitioner om att ta mig långt inom något jag verkligen VILL.
hallå, jag VILL inte ens något, så hur fan ska det gå till?

dessutom börjar jag bli förkyld. nyser. hostar. snorar. och grinar lite på köpet.
JAG VILL GÅ I SKOLAN IGEN!



höstsol och nooo jooob

det enda jag kan trösta mig med är att jag inte är ensam om att va arbetslös. fast egentligen så är jag inte arbetslös! för idag ringde lek&buslandet och tyckte jag skulle ha lite kalajs nästa helg. så jag menar: jag är inte arbetslös, det går bara väääldigt lång tid mellan mina arbetsdagar :) och dessutom är det jobbmässan nästa onsdag, då kommer jag nog få träffa några som är likasinnade. danke

jaja, måste dra en liten repris av min göteborgshelg. den va det mesta och bästa på länge i sin klass. fint väder och massa mys. och jag älskar göteborg. så är det.

nu ska jag söka fler jobb och fler jobb och fler jobb. sen ska jag åka hem och slå in paket, för så vitt jag vet fyller någon år på FREEEDAAAAG!

desperat

halli hallå
idag är det måndag och det spelar ju liksom ingen roll när man är en arbetslös liten skit som jag. då har man ju ledigt på veckans alla dagar, och det låter ju himla mumma. men nej du, det ska jag tala om för dig; jag skulle hellre äta bajs ideellt just nu än o sitta hemma och käka äpplen och rulla tummarna. fyfan va trist. och jag måste va trist, eller?

det har iallafall varit en prima helg. då behöver man inte tänka på att man inte har nåt jobb o gå till för då är ju typ alla lediga! weho. emma har varit hemma och det har varit mysigt, trevligt, gosigt och bra. tänkte göra en favorit i repris och åka ner till henne nästa helg. det blir bra det. förövrigt; så här har helgen sett ut, för er som undrar:





skit

som att det skulle vara skönt och slippa skolan, ta studenten, bli lite vuxen?
ne knappast. kan säga att jag gärna skulle gå i skolan ett tag till. ett år eller två. sen om jag skulle gå dit eller inte, det är en annan femma. men fa ta alla dessa jävla extrajobb som inte ger ett skit! jo jag är jätteglad att jag tjänar pengar medan andra inte gör det, apsilut. men inte DÄR! jag vill vara glad när jag vaknar på morgonen och ska jobba men så fan heller.
jag är inte intresserad av och lära mig, thats it! sen kan det hända att jag ä'r lat, bortskämd, oförskämd och dum, men då får det väl fan vara så då. allt jag begär är att få vara lite nöjd.


RSS 2.0