kul 20000007

tiden går alldeles för fort. för ett tag sen var det 11 dagar kvar, 11 DAGAR. helt sjukt. nu ska du åka hem imorgon bitti och så blir jag en halv tjäj igen. vem fan ska feed the giant nu liksom?

och idag har hela dagen gått åt till att fundera på nyårslöften. med tanke på att jag höll mina båda nyårslöften från förra året, så kanske jag äntligen har hittat min gren? si si. så när jag svettades tillsammans typ en miljon människor idag, så kom jag på att jag ska springa vårruset. och då menar jag springa, inte gå liksom. så nu har jag nåt o göra. will be fun.
sen kom jag inte på något mer. fast kanske borde jag sluta bry mig så mycket om vissa människor. inse att history faktiskt är history, och att så äre bara. inte sitta o älta saker fram o tillbaka. men det vore ju tråkigt, då skulle man ju slippa va sur. vad ska man göra då menar ni? hoho

jag har också suttit och tänkt lite på vad som händer under 2007. det känns skitknepigt att det har gått ett år sen jag,ida,anna,maria o hanna firade nyår i adolfsberg som aldrig förr och dendär "tjena vad ska du göra till vintrosa"- incidenten. men detta har otroligt nog hänt:
- världens sötaste isabella föddes i april.
- vi var på sjukt kul kryssning och blev "partyprincess" (haha, why liksom?)
- jag tog tag i the love handles
- jag blev kär
- emma blev utbildad
- och en massa mer.. eller lite till. 

men iallafall, imorgon är det nyår och det är väl, förutom midsommar och valborg, den enda tidpunkten på året man är helt odödlig. från oss alla till er alla: ät gul snö det kan va öl. nu ska jag moffa annanas med emma i soffan. hej. 

dan före dan före dan före doppareeeedaaaan

jag som brukade vara både rolig och överallt- samtidigt. vad hände? jag fattarnte.

40+ hela dagen. julstädat, slagit in julklappar och snart ska jag handla julmat och fixa. ni hör, det går bara utför.
det är nu allt ska va så kul. nu blev det bara jätteboring. hoppas du får en snopp i örat. puss

jul. igen.

och så blev det även dags för mig att inse att jag varken kan trolla eller är omänsklig. fan va tråkigt. men nu ska jag lära mig o gilla läget och bli stark som superman. får vi se hur det går med den biten. pepp pepp i allafall.

och idag fick vi jullov, tacka fan för det. och jag har alltid gillat julavslutningar (?). det är då det verkligen känns att julen börjar! allt är så mysigt, det är tända ljus när man kommer hem och det luktar jul och alla är så glada. förutom i år. just nu är julstämningen = inget vatten. den senaste veckan har känts som ett klipp ur "drömkåken", utan björn skifs alltså. och alla är mer eller mindre ledsna/hysteriska/förbannade/irriterade över något annat också, uppepå det. men någonstans känns det så typiskt, att hela vattensystääämet pajade och allt annat bara skiter sig; bara för att vi hade lovat oss en lugn och sansad jul iår. snart kommer christoffer, äntligen<3. och  imorgon ska jag iallafall få träna+sola och sedan hälsa på i emilie och robins nya bo! 

och emma inte är borta så lång tid till. vi ses på lördag, snuffi. long time no see.
jag kanske kan vara ganska lugn ändå? alla julklappar färdigköpta och alla är rätt glada när det kommer till kritan. 
vi kan när vi vill. 

 

viktiga

"vill du ha kvitto? jag ska bara hämta pallen!"
haha emilie.

jävla matte b prov imorgon. varför fattar jag ingenting? haha. varför ska siffror vara så svårt när bokstäver är så enkelt. jag fattarnte.

imorgon = lussevaka. sista :O lägg av. låt bli soffan det här året iallafall, och det blir inget "luzzzeee lelle". eller!?

natti. nu åker jag hem til my husband. 
 


RSS 2.0