another day another draaamaaa

jag känner mig som en blåslagen gammal rökare, men nån gång ska man väl göra det också. förmodligen är jag nog inte så sjuk, men jag är duktig tjej på att tycka synd om mig själv :) fast humöret blir ju inte direkt på topp när allt man vill göra är att träna, träna, träna och vara lite social, men en jävla förkylning och skit sätter käppar i hjulet. tack ska ni ha.

idag har jag fyndat så mycket så ni kommer aldrig förstååå. två tröjor och två solisar för bara hundra kronor typ. woho. och det var fint på riktigt, inte bara för att det var billigt. så det va ju okok. nu väntar jag bara på sol och värme så att jag får använda mina nya fina saker. och trot eller ej men jag har sytt en tubis idag också. den kan ni där till höger på den bilden jag har fixat så med haha. har man inget att göra så har man inte. dessutom hörde jag att det va kul o posa, och jag har tid o döda.

  

men det är en sak jag inte fattar. är det jag som växer för snabbt och helt enkelt växer ifrån, eller är det jag som växer mer långsamt än alla andra och på så vis hamnar massa efter? jag blir liksom inte klok på det hur mycket jag än funderar. men jag börjar känna mig rätt strange haha,

nu ska jag sova och kurera mig så att jag kan få fixa lite fysik snart.
puss iallafall.

ha ha ha

ja jag vil ha ha ha hela accessora.se
i allafall nästan.

idag var det såå skön dag. friluftsdag på gustavsvik med träna o sola. fast jag tänker utnämna gustavsviks gym till skitdåligt för det gick inte o andas där inne. det va helt kvavt och så fort man försökte bli lite anfådd höll man på att dö av att det va så fuktigt/kvavt/äckligt/euw i luften. nee inge bra. det enda som var roligt var att kolla på folk. sen gick det inte o stänga av ansiktskanonerna i solariumen heller. tack liksom. i'm red. men skönt vare iallafall. nu känner jag mig nästan lite ompysslad och frääääsch haha. + helt slut och slö i hela kroppen. men vad gör man inte :)

och efter veckor av letande efter mitt älskade carmex hittade jag den. nu är jag såld.

nu ska jag bada fötterna + se bröderna lejonhjärta. sen ska jag vara världens bästa hemmafru och laga mat.
so long. 




åtta månader och jag blir bara mer kär i dig för varje dag som går.

sunny sunny

idag va det första dagen efter sportlovet. jag vaknade 20 minuter innan min enda lektion slutade. jag är duktig tjej. så jag åkte och tränade. snart kan jag nästan andas normalt också. tack tack. imorgon får det väl lov att bli lite andra bullar helt enkelt. skola, uh.
fast bra dag ändå måste jag säga. jag har varit duktig och beställt nytt bankkort + att det är sol ute. äntligen fram med mitt livs stora last;solglasögon. jag har redan hittat tre par new for the season. 

idag när jag kom hem hade baby fått varit hos veterinären igen för att hon är alltför klåfingrig. och så hade hon fått nån knepig krage (hon vägrar ha domdär plasttrattarna ni vet..) som var turkos och gjorde att hon liknande alexander bard som han såg ut i lördags på melodifestivalen. men det e väl snyggt det med..
och så har hon en fin turkos strumpa med en giraff på för att hon inte ska klia sig. micket fint. men nog

dusch+körkortsteori nu tänkte jag, sen kommer sandra (i hope) och då blir det fota projektarbete. halelujah wish me luck! pussi


vem är du?

igår var jag arg idag är jag glad. haha min faster brukar alltid säga "upp som en sol, ner som en pannkaka". hon har aldrig annars haft så rätt.
 
idag fick jag världens finaste rosa mp3 av christoffer. im happy och du skämmer bort mig :P

det är synd om aisi! vill inte ha tratt på sig (vilket jag förstår, vem vill springa runt med en jävla plastskärm runt huvet som en annan kragödla?) och är helt groggy och trött. bli friiiisk.

ikväll blir det utgång med tjejorna. vi gör sånt för sällan, i think. synd bara att alla inte är 18, jag väntar fortfarande på ida och linda! men er får jag träffa imorgon för då blir det mysis hos linda :) goooooos.

haha idag när jag var ute och gick kom det fram en söt farbror och frågade om det gick bra att han lånade mina ben när han skulle gå upp för backen, han tyckte de såg mycket starkare ut än sina egna. sweet.


bajs

a new episode is about to begin. hoho och kanske kan vi säga lite minus tills dess. hoppas det.
konstigt att beslut man egentligen älskar att man har tagit kan kännas både fel och rätt, på samma gång.
puss iallafall.

fuck matte b , nu gör vi om det för fjärde gången. så sportlovet kommer stavas plugg. säg grattis till mig.
idag har jag och emma tränat, det va schönt. haha och helt plötsligt ser vi en liten naken kille som sitter på en roddmaskin. ett par sekunder senare kommer hans pappa ut ur omklädningrummet i bara handduk. HAHA han hade smitit ut till gymmet. söt. och så har vi kollat på skidskytte. det är världens roligaste sport näst efter handboll. och jag har blivit koko i huvet och fått för mig att jag inte kan andas, så nu sitter jag här och har panik. poor me. 

nu blir det filmm och mys. puss   

HALLÅ!? sanna nielsen är ju typ den största tönten i hela världen. den kvinnliga (och lite yngre) motstatsen till chrsiter sjögren liksom. SWEEEET. alla tycker jag är elak och bitter men sanna nielsen kommer alltid vara min lovely töntiga giant. haha


valentines day

idag är det alla hjärtans dag. halva sveriges befolkning verkar hata alla hjärtans dag, men jag tycker det är rätt mysigt. fast världens mest onödiga dag egentligen, det enda som var bra hittills var o träna imorse. sen bara skola, som man ändå inte gör nåt vettigt i förutom att träffa snuffisar :) men ikväll kommer emma hem o sen får jag träffa kurt. will be cosy.

så jävla skönt o typ ha allt gjort i skolan. bara lite matterester och en uppgift om posttraumatisk stress. och projektrapporten och ekonomin. haha ni ser, jag drunknar i stuffs to do. och inte blir det bättre av att tiden går så snabbt, men inge klagande för det är så jobbigt o lyssna på.

idag satt jag och tänkte på vilka vissa människor egentligen är lika. jag hittade en som var sjukt lik en blanding mellan lindsay lohan och en ful liten bäbis. en annan var sjukt lik min morbror och den tredje måste vara släkt med björn skifs. lindsay lohan/den fula bäbisen var värst iallafall, där fick jag till det..

nu blir det te, te och te och lite skidskytte (min nya grej) puss och hoppas ni har någon att pussas på och med på alla hjärtans dag, annars finns det alltid kompisar, familj och släkt att iallafall kramas med och tycka om.

  

sweeeet sunday

idag = yoga, skotta snö, plugga, marieberg, 86% chocklaaad + evian.

imorse skulle jag vara nostalgisk och sätta i mitt power yoga by casall step 2- band i videon. jag kan inte minnas att det var så jobbigt? måste nog gå på pilates på onsdag haha. eftersom jag fuskade och sket i halva bandet skulle jag skotta snö för att vara lite hurtig. det skulle jag aldrig ha gjort, för det slutade med att jag halkade och slog knät i asfalten :) det va skönt. 

sen blev det massa plugga, så nu kan jag ha gott samvete. men matte är ju skitknäppt. ofta man använder konjugatregeln när man går till ica och handlar? fattarnte. eftersom jag hatade matte så åkte jag och papi till marieberg istället. mycket roligare, för jag såg två typ 8 åriga tjejer som var osams och drog varandra i håret. man var så arg när man var liten haha. och nu är jag hemma igen, ett par stövlisar rikare. 

nu blir det plugga järnet och sen åka till pälsklingen. äntligen hemmaaaaa puss 

you are that someone

ok vem har tagit mina bikinitrosor? haha, jag kunde inte simma idag för jag äger tydligen inga längre. fint.
så jag rodde roddmaskin istället. det behöver man tackolov inga bikinitrosor till.

annars har jag mest gjort av med pengar idag. en konstig grå klänning/tröja/UFO som jag knappt fattar vad som är bak o fram på och så ett par skor som jag inte kan använda för att det tydligen ska bara 24 meter snö nu. ska snön komma i februari behöver den väl knappast komma överhuvudtaget kan jag tycka. jag vill ha vår.

jag kommer ha samlat på mig så mycket pensionärspoäng den här helgen så det är inte klokt :D

och jag saknar christoffer. kom hem det finns snö här också nu :D haha  


blire nån andra vers eller?

jag är yr tjej.

idag har jag varit i skolan, varit på banken, tränat, handlat, pluggat och nu är jag bara trött.
jag blir en pensionär på helgen. jag är för trött för att va ung. eller jag är nog inte trött, jag är nog bara
lite rädd för att erkänna att jag gillart bättre häääär. haha, men ja.

och jag har hittat 100000 grejer jag vill ha. på våren är kläderna som snyggast. hade jag möjlighet skulle jag kunna köpa grejer för typ 13092+90249 kronor, utan att ens behöva anstränga mig. fy på alla som kom på alla snygga clothes och saker. var är mina tre önskningar?:(

imorgon ska jag till staden iallafall och sen sola och simma.
sen ska jag bli utväxtlös. kommer kännas strange. haha
nu ska jag fortsätta plugga och snart kolla på donnie darko. KUL! jag kommer kissa på mig inatt, för jag har för mig att den är läskiggg. får väl se.
pyss
 



RSS 2.0