icke bra

ja inte vet jag?

ajsi bajsi

aj magen :( tror jag håller på o förintas eller nåt i den stilen kanske. kanske dansar alla mina magorgan tango också? who knooows..

ikväll har jag jobbat. förutom vissa störda människor och att jag o min mage bråkade sista timmen så va det bra.
trivs lite faktiskt..

imorgon är jag ledig och ska halloweenpyssla o träna. kisselikiss!

BILDER SEN SIST DÅ

       
                                    

off

vart har det tagit vägen? orken, viljan och lusten? har absolut ingen aning.

okej att det aldrig blir som man har tänkt sig, men det vore ju roligt om nåt funkade nångång?
det var ju knappast såhär jag trodde att allt skulle se ut för ett år sen. lite mer lyckat trodde jag faktiskt
orkar inte vara bitter men likförbannat är jag det ändå? det är knepigt
jag är som en jävla pms-bomb som bara går runt och tickar och exploderar lite då och då. varför vet jag inte, för nu jobbar jag, jag har en underbar boyfriend, har egentligen sjukt mycket roligt framför mig och dessutom så börjar min favoritmånad alla kategorier snart. MEN NEJ. vi går runt och är förbannade istället. MYCKET ROLIGARE. eller inte..

jaja. kaffe nu och kanske lite träning eller jag vet inte
ha det bra och var glada puss

måste uppdatera; lite gladare. tackotack. har städat och fixat hela eftermiddagen, duschat, pratat med emma och farmor i telefon och snart ska jag och papi åka o handla. har ju lite myspyssel till min man pågång :) cosy kväll är inga fel och går alltid hem! ikväll är det dessutom rosa bandet galan. skänk pengar. nu ska jag kopiera saker till arbetsfuckingförmedlingen som jag ska till imorgon. tur att jag har anna o sandra haha. kiss kiss

hej o hå

vaknade för nån timme sen bredvid babe. inga fel och han ligger fortfarande o snusar o sover..
well, idag är det måndag. måndag är ju äntligen lika med jobb för min del, trääävligt. men först ska stan göras lite..

kollade nyss på det sötaste och värsta mamma tipsade om. buhu kommer grina lite varje gång jag tänker på't.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3627493.ab

kolla kolla.

 

well smink nu,  


varför inte?


weho

vaknade av att jag hostade upp mina lungor i morse? nästan iallafall. vill inte bli sjuk tjej. igår gick dagen fortelifort. började två och slutade tio. schönt o jobba säger jag..

oj, nu nös jag på mitt tangentbord också. fresh..

idag är fullspäckad. om typ en timme ska vi åka iväg till en herrgård som mamma och hennes familia bodde på tills mamma va typ 10 år och käka nån buffé eftersom mormor fyller 80 imorgon. blir mysigt + att det va 100 år sen jag va där. efter det är det raka spåret in till älsk. hotellmys är ju inte fel om jag får säga det själv..

måste bara visa klockan
måste ha

ettårs-jubileum

sådär. idag firar jag och snuset ett år utan varandra. rätt okej dag, med andra ord..

förövrigt så satt jag i kassan helt själv idag på ica maxipaxi. trodde jag skulle dö litegranna, men jag lever ju nu så det gick väl bra? eller jag sabbade lite i systemet i början men sen gick det som en dans och mina tre timmar var avprickade. har dock liksom inte fått alla grejer än tror jag? får tjata imorgon på kvinnorna och männen och se vad som händer i guess.

efter att jag hade slutat på mitt nya spännande jobb gick jag hem och våldgästade min man lite. det är alltid ok.
annars har jag mest yogat idag. rätt skönt måste jag säga. imorgon ska jag shoppa och fixa nya lampor till min cykel så att jag, hör och häpna, kan cykla hem imorron kväll när jag slutar 22:15. hoppas jag inte blir mördad och våldtagen.

PS MÅSTE BERÄTTA.
gjorde nyss ett besök på min internetbank och insåg att jag har hållit hårt i mina slantar och bara slösat typ 1000 kr sen förra månaden. imorgon kommer belöningen. hejdå nu ska jag laga wok med gitrongräs och grejer. håll i hatten 

OCH PS IGEN CHRISTOFFER KERÄNEN jag rä så sjukt tok-uppöveröronen-kär i dig.

ica maxi bryd

imorse klockan 10 stövlade jag alltså in på ica maxi vid eurostop och skulle få nån introduktionsgrej. fick skriva under tusentals papper och få nycklar, skåp och knepiga kläder. sen klä på sig o gå ner och ställa sig i kassajäveln. va svårt men det blir väl bättre. nu känner jag mig mest senil och störd.
har iallafall bestämt mig för att skippa prestationsångest och mest.. jobba på kanske. eller vi får se hur jag gör.

nu drar det mest i mina shoppinggener. skulle allt bra gärna vilja göra av med lite pengar nu vaaa.
fast jag tror att jag ska ta mig en lång promenad nu istället. mår illa som en gorilla dessutom. finurligt

2 dagar kvar

lyssna noga: två dagar kvar och sen har jag varit snusfri i ett år. ett helt år? känns sjukt men bra även om jag gråter lite på låtsas ibland för att jag saknar mina goda snusar.

idag är det ångestmåndag. jag har alltid ångest på måndagar? fattarnte. men iallafall, man kan ju inte få allt antar jag..
igår jobbade jag. helt sjukt va roligt det va och det va nog fan skönast att komma hem. jag vill komma hem varje dag = jag vill jobba varje dag. får väl se vart det hela tar sig. men just nu känns det ganska tröstlöst. nu ska jag sluta grina hoho

jag måste börja plugga teori. min man har ju fixat något fränt teoriprogram till mig som jag faktiskt borde använda. vet knappt om det är höger eller vänstertrafik i sverige, och än mindre vad alla små skyltar betyder? nog om det, för jag har jo kommit på att jag borde bli svarthårig igen och dessutom skaffa mig en trevlig liten lugg. fast jag är fortfarande rätt osäker så det skiter vi i idag iallafall. nu blir det nog chailatte och sen promenad. kiss

kolla skorna? höll på o dö lite när jag såg dom..

blöööö

äntligen helg eller nåt. nyser och snorar och har mig. kom rätt lägligt dock.

men iallafall. nu ska jag dricka kaffe som jag gör bäst och sen ut och powerwalka lite så gott jag kan med den hära förkylnigen. sen ska jag duscha och snygga till mig, har hört att det vankas fredagsmys..
sen måste jag packa saker tills imorgon kväll. har hört att jag tydligen ska skrämmas ihjäl eller nåt. får väl se.

söndag är äntligen jobb för mig och äntligen ledigt för er andra. nåja, vad gör man inte.




ching chai

chailatte är det godaste i hela världen.

AJÖSSSSS

idag fick jag ett psykbryt för idag fick jag jobb på ica maxi! åh vad jag kan. så snart ska jag dit på introduktion, prova ica maxi kläder och sitta i kassan och lära mig massa roliga saker. can't wait for it. men så är det ju en nackdel och det är att det bara är extra. extra extra extra. alltid extra. så dom kommer bara ringa och ha sig men det verkade kunna bli en del. fuck theeem annars. det lovar jag.

nåja. nu har jag städat överallt, till och med toaletten. och diskat. och plockat undan. jag är som lotta på bråkmakargatan; jag kan allt haha
och snart ska jag och mina två kvinnor anna och sandra gå till arbetsförmedlingen och göra nåt. får väl se vad vi tar oss till för skoj. sen ska jag åka hem och kramas med aisi för henne saknar jag.

vet ni? i förr går stod det en älg på min grannens altan och massa grejer. och sen sprang den runt i kvarteret och ramlade och hade sig så det har varit rätt mycket älgskvaller de senaste dagarna. men igår fick dom skjuta den för den hade kritvita ögon och va blind? det va en alien - älg! jag är helt fascinerad..

undra hur mycket pengar jag har egentligen? jag undviker helst kontoutdrag och internetbanken numera :)
älskar att smita

nejnuni. nu ska jag terrorisera mina kvinnor och sen blir det kamomillte för hela slanten. jag är såld tjäj. HEJ

jag hatar söndagar

egentligen borde söndagar vara som alla andra lediga dagar, typ glada och just lediga. men neeee. nån kom på att då ska man va stressad å arg. och jag ska ha mest pms i hela världen. tack jesus och hans kompanjoner. men jag ska snart åka o träna och då brukar man bli lite gladare. endorfiner is the winner, antar jag..

igår va vi ute och åt, jag mamma pappa och emma. gott va det och sen rullade vi hem hela högen. fast servitrisen såg ut som den japanska versionen av ugly betty. roligt tyckte jag faktiskt.

och vet ni vad emma berättade ? jag har funderat över det en del, faktiskt. i göteborg finns det tydligen nån laglig hora av något slag? som liksom ligger runt för lite veckopeng och sen BÅDE betalar skatt och deklarerar sina inkomster? ja inte vet jag, men jag funderar.

jag är arbetslös. alla andra får jobb fast dom bara ligger hemma på sängen och säger "jag hatar o va arbetslös, ge mig ett jobb.." och så får de ett jobb och tjänar pengar, och jag får börja gå på socialbidrag eller nåt. fast emma sa att då va jag tvungen och ta ut alla mina fonder först. aldrig sa jag då. de ska bara sitta där och få mig att känna mig rik i situationer som de här. jag kanske får bli örebros första "lagliga" hora istället.


skit yazminaaa


HAHA vilket skämt. om hon inte åker ut snart så kommer jag dlrig mer kolla på idol för jag har nog aldrig varit så irriterad på en 16årig människa i hela mitt liv. "vadå? hänger jag löst? nu blir jag besviken. jag som är så taktfast och snygg"
1. du ser ut som ett misslyckat experiment som legat och dammat ett par år.
2. du sjunger värre än en säckpipa
3. jag orkar inte

nu ska jag dricka kaffäää

fucker och sucker

dagsformen är lika med rätt kass faktiskt. min nya sport kommer förmodligen bli att 1: sova bort dagen 2: söka jobb-bort dagen och så nummer 3: läsa bort dagen. förbaskat också.
men idag har jag också klagat bort dagen en del, eftersom min mage känns totalt AJAJAJ! ända bak i ryggen också? är inte så skönt, faktiskt.

nu ska jag fara till staden och storhandla med pappa. fyfan vad jag hatar att vara jobblös(inkomstlös framförallt.)
tack och adjö


så här ska jag sätta mig med aisi imorgon på köpmangatan eller kanske drottninggatan haha
fast alla skulle bara skratta gott o säga : har man en sån rund hund så tror jag nog inte det tryter i plånboken.
nej, nu ska jag va snäll.

personligt brev hit o dit. trååååkigt

fyfan vad tråkigt mitt liv är. om någon skulle fråga mig vad jag gör skulle jag bara kunna säga : söker jobb.
- men vad gör du på fritiden då?
- söker jobb.. skulle jag uppgivet svara. för det är ju fan det jag gör. och det har blivit lite av en grej att bara söka jobb. tillhör man inte den gruppen människor som kan sälja sig själv bättre än ett par strumpor eller ett soffbord, eller de som sitter med hur mycket kontakter som helst, så är det inte så lätt att hitta ett workie. de har till och med startat en hemsida där arbetslösa människor ska blogga om hur de söker och jobb och får dagarna att gå som arbetslösa. den ser rätt flashig ut också, så det är väl mest en klapp på axeln till alla arbetslösa eller nåt. www.jobbsokarna.se heter den, om ni skulle få lust och bli lite peppade och se att det minsann inte bara är ni som är misslyckade och värdelösa. haha elakt.

nåväl, så tråkigt har jag inte. nu ska jag ju skriva om mitt personliga brev. det som är så kul! hur svårt kan det vara o skriva om sig själv egentligen? jag vet ju allt som jag inte är och jag vet ju allt som jag är också, men likförbannat är det svårt varje gång för det..
frågade mamma, och hon sa bara att jag skulle skriva att jag var snabb i käften. tror jag låter bli.

nu ska jag slipa på det där jävla brevet. sen har jag lite ställen att posta ansökningar till som jag har pratat med.. jaja!!

grattis på mamma och sandra :)

idag fyller min fina mamma hela 54 år, men är fortfarande en ren ungdom. puss på henne.
sandra fyller dessutom 19 år. puss på henne också.

sitter och kollar på toppform, ett program från svt med blossom tainton som ska få en niondeklass i just toppform. intressant tycker jag, och jag börjar bli riktigt stolt över att man tar kost och träning på allvar i sverige, särskilt när det handlar om barns välmående och koncentration. det hänger ju liksom ihop, det kan ju en höna räkna ut med röven, eller?
hoppas dessutom att alla föräldrar förstår vilken ren katastrof skolmaten är rent näringsmässigt och blir lite småförbannade. det är det som behövs. 

jag och min pappa har ett intresse. vi älskar att åka o handla tillsammans. självklart handlar det om att hitta nya grönsaker, nya frukter och teer och smoothies, och frön och bönor o grejer, vi är ju lite svaga för sånt.. men det handlar ofta om att titta i folks vagnar och korgar också , speciellt småbarnsföräldrars. jag ska ge er ett scenario.  halvrund, blek och glåmig mamma i 35 årsåldern + två skrikiga barn som springer runt, gråter, skriker lite till och är överallt helt enkelt. oj stackars.. tänker man innan man tittar i vagnen/korgen. här kommer småbarnsfamiljslistan som verkar ha blivit en förbannelse:
formfranska ( ju större och vitare desto bättre), sylt (ju mer artificiella sötningsmedel tillsammans med socker desto bättre), ligthprodukter (till mamman som ständigt bantar) färdigpizza (till pappan som tycker att grönsaker är töntigt) fiskpinnar (det är typ 30% fisk i fiskpinnar. varför heter det fiskpinnar?) cola eller annan läsk.
är det konstigt att barnen är trötta? är det konstigt att de skriker, inte kan sova på kvällarna och inte kan koncentrera sig på något annat än att vara just trötta och sura? nej. alla föräldrar borde få gå en kurs innan de skaffar barn.

nu ska jag göra te och kolla på toppform igen. det är mysigt det.

ny favvo

dagens geni är fotografen tom flach som senast har gjort en lennart nilsson fast med hästar. han har alltså fotograferat "hur ett föl blir till" istället för "hur ett barn blir till". kolla fint; ett föl den 85.e dagen :)

HOTTTTT



kommer alltid vara snyggast! fast hon var snyggast i svart hår men det va så länge sen att jag inte ens hittar bilderna? aja
ni fattar.

idag har jag sökt jobb. utan napp. bajskorv men jag är van,
nu ska jag packa, äta smoothie och sen iväg o träna. ikväll vankas det födelsedagskalas och imorgon utgång.
måste jag säga att jag trots allt gillar livet lite granna?

och puss på min man som har sparkat mig hela natten :( vad är det för stil?<3

RSS 2.0