ölöppnörö

idag har jag varit i degerfors. det känns som om det alltid är grått där, mulet och regningt. som om alla bara är sura, pratar alldeles för bred värmländska och pantar burkar på kronhallen. alla förutom min mormor o morfar, dom är några av världens absolut sötaste.

 imorse var jag ute o gick med stavar. varför känner man sig som en tönt för? skitjobbigt. 
 + en vecka utan snus! fan va jag kan.


och christoffer, hur kan du va så fin, så bra, så allt?

 


upp som en sol och ner som en pannkaka.

48 timmar soon. bra, men jag saknar't.

solat, promenad, skola, promenad idag. nu ska jag få arslet ur vagnen o plugga. kul jul.
och hur orkar du?

jag vill bara ha nåt o göra, men ändå vill jag bara ha lite lugn o ro. borde köpa träningskort nånstans, borde göra mycket helt enkelt. borde tjäna lite pengar. borde fylla 18 och nu fick jag panik, haha.


kul jul

avisst, idag ska jag plugga som en dåre. jag ska läsa typ 150 sidor tills imorgon, och då överdriver jag inte ens lite. sen ska jag skriva en recension på bokjäveln också. 20 koronor till den som gört åt mig :)

idag spelade vi in film på teckenspråket, jag höll på att skratta ihjäl mig. man ser helt knäpp ut när man säger "jag blir arg när jag ser krig" på teckenspråk. speciellt när man säger arg. tänkte om ni ville veta..

nästan alla ettor är luder kom jag fram till idag. sluta sno mitt skååååp. imorgon blir det bultsaxen. aaah.
idag skulle jag sluta snusa också. det höll en timme. det va gott. hejdå.


hur?

jag trodde inte ens att människor kunde bli så dumma i huvet. hur är det ens möjligt?

idag slösade jag bort skitmycket tid. typ 1 timme på att bestämma mig för vilken av två svarta,stickade tröjor som jag skulle köpa. det slutade med att jag köpte en klänning. jag hade kunnat få nåt vettigt gjort istället.
dessutom skärde jag största hålet (?) i tummen idag på en äcklig glasskiva som inte ens kommer bli ett fint fat. det va rätt onödigt. sen fick jag dubbelångest för att det verkligen är sjukt lång tid kvar tills emma kommer hem. det är tomt på mitt golv, helt enkelt.

myskväll hos emilie ikväll! åh vad jag har saknat, det var mysigt. det gör vi om snaaaart (inte om ett halvår, haha)

nästa vecka börjar kärn igen. kill kill. och nu måste jag verkligen va jätteaktiv och typ jätteintresserad hela tiden. skönt att vi ska till stockholm i helgen iallafall älskling :D





så fel men samtidigt så rätt :/


-och såna ska ha handikappsbidrag?

va seeeegt det går! peppen den här veckan, iallafall. längtar redan till nästa tisdag, det här har blivit något av en sport.

sola-promenad-skola imorgon. sen blir det nåt annat. kanske promenad, vem vet.
jag borde framkalla lite bilder.
jag borde egentligen ganska mycket.

mitt projektarbete är inte ens värt att nämna, så jag fattar inte ens varför jag gör det? eh
idag kunde jag inte ens klippa rakt. hur normalt är det liksom?
jag köpte två nya fotoalbum idag. jag tror egentligen att jag tycker dom är fina för att dom i princip va gratis, snål som jag är. men ; inbilla sig funkar.

emma ska komma hem. christoffer ska komma hem. det ska bli december. det ska bli jul. jag ska bli rik, berömd och snygg. då är jag nöjd. nu ska jag umgås med snus, te och äcklig engelskabok. kan knappt vänta.

   
 


i'll never turn you down like before

det tar för lång tid, jag kommer nog aldrig komma dit jag vill. känns som om den här skiten tar ett helt decennium.

igår va mitt projektarbete sådääär, idag borde det inte ens få exsistera. kul att snygga bo får en ny klänning att ha på sig vid fina tillfällen iallafall. men jag är glad ändå, imorgon tänkte jag ta nya tag. 

idag har jag fått frisk luft för hur många år som helst. jag och emilie gick promenad efter skolan, sen karslundsspåret med mami och ikväll lite promenad med älsklingen. han ska förresten lämna frugan hemma o åka till växjö imorgon. stavas det så? kanske.

nu ska jag borsta tänderna. sen ska jag sova, imorgon ska jag vakna tidigt och gå uuut. 

au revoir osv. 

     
 

kasta, fålla och allt helvete

imorse höll jag på att dö av den höga mysfaktorn. mer sånt.

nu har jag börjat med mitt projektarbete. vad har jag gett mig in på? jag förstår ingenting, det är så mycket jag inte har tänkt på och inte ens fattat att man måste göra.  när pappa förklarar sömmar och mått och allt helvete blir jag mer skelögd än vad jag redan är. jag har att göra i ett år framöver iallafall, minst. kill kill.

igår lyckades jag se sista beckfilmen utan att somna, men jag fattade inte att den skulle va slut när den va slut? det fanns inte så mycket till deal tycker jag, men det kan väl va okej att tappa fantasin efter typ 200 olika beckfilmer.
 fast jag kan inte sluta tänka på rudolf istället för martin beck. helt sjukt

nu ska jag fålla, mäta, sy sömmar och svära lite :D åh vad jag längtar..(?)
jag saknar kurtis, som vanligt.

 


fuck december

hur kul är det o va 17 egentligen? 17 är precis som november, en enda väntan på nåt kul. när man är 17 längtar man efter o bli 18, och i november längtar man efter jul och allt detdär. om nån hittar ett häftigt högstadiedisco så hör av dig. 

kan emma komma hem? hon är inte bara 30 mil från hemma, hon svarar inte i telfonen heller. jag börjar misstänka en kupp mot mig, ingen har svarat när jag har ringt idag. bu.

jag har målat en tavla idag. den var på emilie och mig, jättefina kusiner as usual. fast det finns ju alltid en baksida, och den här gången råkade jag måla hitlermustasch på mig själv. så idag har jag alltså målat en tavla med emilie som kramar om hitler. fy!

ikväll blir det mys hos maria. mysigt va?

christoffer är finast. puss

 


vilka fina törtlar!

jag är världens grinigaste människa, haha. och jag skojar inte. har ni aldrig funderat på varför man jämt blir så arg, fast man varken måste eller borde? det har jag gjort hela dagen, ack ack. jag kanske borde säga förlåt till alla som jag har varit grinig på idag. sorry sorry.

idag fick jag en muntlig varning för att jag hade för mycket frånvaro. läskigt vare, jag fick ont i magen. så nu ska jag gå på alla lektioner. fast det är inte så konstigt att jag har hög frånvaro, för tydligen så räknades det bara dom två sista veckorna och då har vi typ bara haft teckenspråk och teckenspråk är ju skittråkigt. sitta och återberätta max kaka med händerna, hur kul är det på en skala liksom? en lektion av tre var jag på, och det är ju iallafall mer än ingen. applåder.

men vafan vill vädret? jag ser ut som en snusmumrik i håret för att jag måste gå runt i en annan jävla regnskog typ. jag ska flytta till ett oregnigt land. och imorgon är det fredag och då kommer kurtis hem. det ska bli mysigt och äta lite på honom, det va ett tag sen menar jag. och sen är det helg! jag fyller 18 om 53 dagar förresten. det borde ju gå på en handvändning. nu ska jag pyssla och telefonterrorisera min karl tills han svarar.
     

sjuka kvinnan

jag är sjuk. dödssjuk. egentligen är jag bara förkyld, men tycker ingen annan synd om en så får man göra det själv. jag är helt sämst på det här med den här bloggen. den är skitful, men jag fattar inte hur man gör den snygg så det får va. 

idag va sämsta dagen någonsin. jag tror att jag är i klimakteriet, världens mest lättretade människa. någonsin. så jag gick ut o gick i sisådär 2 timmar för att jag skulle slippa va elak mot någon. det va skönt och jag va glad när jag kom hem. konstigt va lite sol kan göra. 

öh. jag tråkar ut mig själv. så nu ska jag kolla på topmodel, simple life o sen sova. imorgon blir det promenad innan skolan o sen ska jag va kreativ från 8-4 tänkte jag. blir väl ungefär : kreativ från 8.00 - 8.20, om jag känner mig själv rätt. 

adjö.

 

big bang

jag har svällt. med flera ljusår. så idag blir det träning i ett par timmar. eller kanske en halv. förmodligen 10 minuter , men det är alltid nått.

det här är en sjukt tråkig vecka. den suger, rent ut sagt. skittråkig är den. jag skulle vilja att det blev lite jul och sådär, dessutom hatar jag att vara ensam på praktikten. inte alls så helylle som jag trodde. och imorgon ska jag till skolan, det har jag inte heller någon lust med. jag orkar inte träffa folk. det vore skönt att va schizofren. då vore man ensam men ändå inte på nåt sätt. jag skulle älska det.

men snart är klockan 4, så då kommer nog pappa och hämtar mig i sitt lyxåk. då ska jag hem och vara hurtig.

au revoir.


RSS 2.0