jag har blivit en latmask

man märker vad lätt man lägger sig på latsidan när man är ledig och dagarna är soliga och varma. varför är det inte lika lätt att bli pigga, alerta britta igen?

nåväl, måndag och tisdag har varit två sköna,lediga dagar. igår blev det solande hemma för hela slanten innan jag och emma åkte till ånnaboda och badade. mycket folk och det var faktiskt varmt i vattnet. sedan bar det av till marieberg med mamma, där vi fyndade lite på intersport (nya springskor för mig, fleecetröja för mamma, piké till pappa och mjukisbyxor för emma) och på stadium (skor och gymhandskar för emma och termosset till pappa haha). så skönt och köpa ett par nya springskor, och första rundan blev redan igår kväll. saknar att röra på mig så sjukt mycket, och framförallt saknar jag gymet... har verkligen blivit dåligt med det på senaste tiden, har varit massor av annat att tänka på.

"folk som klagar på saker de kan göra något åt har ingen aning om vad de pratar om."
och visst är det så. jag kan inte göra mer än att försöka, och räcker det inte med mitt bästa så har jag iallafall gjort allt jag kunnat. men nerverna gör sig påminda, och dendär jäklarns känslan i bröstet också..

nu blir det lite sit-ups och hantlar, sen "en annorlunda barndom" av iris johansson. senare ikväll väntar en efterlängtat promenad. otack.

jag glömde! ni måste läsa:
en shopaholics bekännelser, en shopaholic i new york, en shopaholic säger ja - sophie kinsella.
mig äger ingen - åsa linderborg
när livet tar slut - malin sävstam
sucka mitt hjärta men brist dock ej - mark levengood ( HAHA det roligaste jag har läst på hur länge som helst. )

TJAAAAA

det händer saker hela tiden. i lördags begav jag emma o mamma oss upp mot stockholm för en ålandskryssning. alltid lika värt, och vi hade det hur mysigt som helst med sjukt fint väder, sjukt god mat och sjukt god alkohol. och sjukt fula och underhållande människor. HERREGUD att vissa har fått tillstånd att ens visa sig ute? haha men det va ju bra; det förgyllde definitivt vår resa! men nu är vi hemma. fattigare rent pengamässigt, men defenitivt rikare när det gäller skratt, roliga upplevelser och kilon. iallafall jag. + 4 sen studenten, och jag firar inte. jaja, börjar bli drags o dra sig tillbaka till nautilus, kanske. haha

nu ska jag umgås med la familia. sen ska jag pussa på världens bästa,underbaraste fästmän. <33

DON'T BELIEVE IN WHAT THEY SAY AND WHAT YOU ALWAYS BEEN TOLD!

stop, just liiick it

helgen jag trodde skulle bli en mardröm gick helt okej faktiskt. jag tror verkligen alltid det värsta om mig själv. haha

och det rullar på i sin vanliga takt. sitter och drömmer om mitt framtida hus, av någon anledning. fattarnte, jag vill ju inte flytta hemifrån? och absolut inte till hus? den som lever får se, antar jag.. och i helgen har jag jobbat. det har både varit en upplevelse och inte en upplevelse. men det va säkert bra. imorgon blir det jobb igen, men på tisdag är jag ledig. weho.
och när jag inte jobbar och står i så försöker jag träffa min käre man och mina kära biologiska gener. och gå långa promenad förstås.

igår hade vi det mysigt, jag och min andra hälft. bakade pizza och så vidare. i fredags har jag för mig att vi kollade på morgan pålsson-filmen. kanske roligaste någonsin. jag höll på o kissa på mig och sätta i halsen, samtidigt. måste skratta lite till tror jag, haha.

nåjaaa. nu ska jag längta lite efter syster yster, som förövrigt kommer va bruuun och fiiijn när hon kommer hem på tisdag. och så ska jag kika lite på tv, och sen sova i min alltför sköna säng. upp med the tupp imorgon och sedan handla lite schmink, som är "såååå kul". jag hatar att köpa smink, SKITBAJS. jaja, kiss och godnatt.


regn,regn o regn

idag regnar det småjävlar. jag och pappa sittter o väntar spänt på att få gå ut och ta våran dagliga en-timmes-promenad. det har blivit lite av tradition, och aisi börjar minsann få upp flåset hon också. i väntan på (det förmodligen ALDRIG kommande) uppehållet håller jag på med rosmarinsgrissini. vad jag kan.

och mitt i mitt slötittande runt omkring på internetet så hittade jag den hääära:


underbart, och den som ställer denna på min trapp är helt enkelt värd en miljard.
skulle det vara så att du bara hittar en orange eller turkos så gör inte det nåt. jag är inte omöjlig på det viset.

idag är jag ledig. jag är ledig jämt känns det som, och det är verkligen skittråkigt. jag vill jobba jobba jobba. min största skräck är att bli arbetslös. tänk att behöva tampas med det. buhu.. jag gör mitt bästa iallafall och håller tummarna stenhårt.


sunnyyy dayyyy

självklart att man jobbar när det är soligt väder. men vad gör det, hoho.

förövrigt har jag, emma och mamma bestämt att vi ska åka på kryssning till åland nästa helg ;D haha, kom på idéen igår kväll så jag fick sitta o ringa till Italien och försöka få tag på emma o se om hon ville följa med. men vad gör man inte för konsten. imorse bokade vi hela kalaset iallafall och fysjyttooon vad kul det ska bli

jaja. har fått för mig att det har varit helg mitt i veckan. det är ju liiiite fel.
nu ska jag motionera. puss och puss

perfaaa


det luktar hallon ;D haha

igår var jag duktig tjej och städade hemma hos christ-offer. dammade och sopade och skurade och dammsög, uuu name it. konstigt att jag aldrig får såna där stolleryck hemma hos mig själv. det är helt enkelt mycket roligare att städa hos andra (?)

imorse vaknade jag på rätt sida och skulle åka o sola med mamma. hann mellanlanda på hm, och det kan ju faktiskt bara sluta på ett vis. en jacka o klänning rikare och lyckligare. sen skulle vi minsann åka till lager 157 också fick jag höra. där va jag ju helt enkelt tvungen att köpa två tröjor, ett linne och ett par skor. kom till mamma, sa jag. (har hört att det är straffbart att gå därifrån tomhänt.) ajabaja.
när vi väl kommer till hagabadspaochgym så inser vi att de har SOMMARSTÄNGT med stora bokstäver mellan klockan 12.0 och 16.00 varje dag. sicko? jaja, så vi åkte och åt jordgubbar och gick en sväng i karslundsspåret.
nu däremot, blir det soooola och bränna i karslundsspåret ännu en gång.
sen ska jag hem och anamma leila lindholm för att hon är så helylle. bakande hemmafru here i come.


är den inte tjusig så säg.

sneak peak

och vad är det med vädret? man bli ju deprimerad/trött/tråkig ända in till benmärgen av det här jävla skitvädret. sluta regna, tackotack.

eftersom jag slutade tidigt idag, och dessutom väntar på min man som ska sluta jobba, så tänkte jag att kameran skulle få åka fram, så jag fotade alla mina små älsklingar. här ska ni få se:

    
     

har hört att det ska kallas för kärlek? tror så.

slutt

och idag var det min (förhoppningsvis) sista dag hos finnerödja bär. jag slipper coops kyl och jag slipper coops parkering som oftast har varit lika kall som kylen. med ändå måste jag erkänna att det är liiiite,liiite sorgligt. eller kanske inte sorgligt, men iallafall lite svårt att släppa taget. det är ju trots allt ett ställe jag har släpat min röv i nästan varje dag de senaste tre-fyra veckorna. jaja, nu ska jag inte säga för mycket, för då kanske jordgubbsguden straffar mig med en månad extra.

jag har upptäckt en uppsjö med saker jag inte visst om mig själv under den här jordgubbstiden. för att lista några enstaka fenomen:
- jag har inte alls det tålamodet jag trodde att jag någonstans hade.
- jag tröttnar inte på jordgubbar, hur mycket jag än har ätit.
- jag är ganska bra på att få tiden att gå
- jag är fortfarande lika dålig på att gå upp på morgonen.

nu ska jag iväg mot nya mål, tänkte jag. hur nu det ska gå? men förhoppningsvis ska jag väl klara mig ok, och nu ska jag minsann få lite sommarlov också. men nuuuuu hörreni, ska jag och pappa äta lite kvällis, och sen blir det långpromenad för hela slanten. PS: prova inte jordgubbsdieten. det verkar sätta sig stenhårt.DS

RSS 2.0